onsdag 2 maj 2012

Fläskrullad

I kväll blev det pasta med fläskrullader.
Använd inte alltid samma pastasort utan variera er, det finns många sorter att välja på. Jag använder aldrig fullkornpasta "tycker inte om det". Tänk på hur du ska servera den, ska den vara i en gratäng behöver den vara lite grövre än om den bara ska kokas.

Rulladerna har jag gjort av benfri kotlett, som jag har skivat och bankat ut. Har sen fyllt dem med en röra av bacon, äpple, rödlök och chili. Efter att ha brynt rulladerna i stekpannan har de fått gå färdigt i ugnen på 150 gr. Serverade med pasta och krämig svampsås.







Fräs bacon tillsätt lök, rödlök, äpple och hackad chili.
Smaksätt med råsocker, balsamvinäger, salt och peppar. Var försiktig med vinägern, smaka er fram.
Fyllningen ska vara lite sötsur.

Använd överbliven fyllning i såsen tillsammans med champinjoner och grädde. Smaksätt med lite fond, salt och peppar. Låt såsen småkoka till den tjocknar lite. Mixa den slät! Såsen ska vara krämig och ha en smak av svamp.
Koka pastan efter anvisningarna på paketet, Sila och blanda med såsen. Servera på varma tallrikar, tillsammans med rulladerna och gärna ruccolasallad.

Enkelt, billigt och underbart gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar